Norenco Norge

Utvikler og leverandør av renholdsprodukter

I 1986 ble ideen om å etablere en norsk produsent av spesialkjemikalier og renholdsmidler en realitet. I dag produserer vi over 100 produkter og er landsdekkende innen profesjonelt renhold. Våre kundegrupper er næringsmiddelindustri, verksteder, rørleggere, faghandel, offshore og rengjøringsbyråer. Kundene våre er profesjonelle og har kunnskap til kjemiske produkter.

 

Produktutvikling

Når et produkt blir utviklet kommer alltid kvalitet først. Norenco Norge AS ønsker fornøyde kunder som handler igjen og igjen. For å tilfredsstille markedets krav til miljøvennlighet, effektiv og økonomisk renhold, er sammensetningen av reseptene en avgjørende faktor. Dette blir det lagt stor vekt på i vår forskning og produktutvikling. Kjemikalier som ikke er raskt nedbrytbare brukes ikke.

 

Kurs og produktopplæring

Vi arrangerer kurs og gir kunden god opplæring i planlagt vedlikehold, rasjonelle teknikker og riktig bruk av kjemikalier.

 

Miljøvern

Ofte havner renholdskjemikalier i avløpet, og havner til slutt i havet. Det er derfor viktig at de ikke skader naturen, men brytes ned raskt. Produktene er registrert ved Statens Produktregister og Giftinformasjonssentralen.

Side Image